Praliné és Paprika

Céklás- sárgarépás wrap

Jártál már úgy, hogy sütöttél egy nagy adag céklát, és megmaradt belőle kettő darab? Egy vacsira nem elég. Viszont felturbózhatod, mondjuk így, és egy szépséges előételt varázsolhatsz belőle. Nem mellesleg egy nagy adag elégedett “Hümm”-öt meg “Nyamm”-ot is bezsebelhetsz  a családtól. 🙂

IMG_7136

Hozzávalók

16 dkg sárgarépa (nyersen)

2 kisebb sült cékla (maradék)

4 tortilla

10 dkg tejföl

½ kávéskanál harissapasta

Elkészítés

A sárgarépát lereszelem, a sült céklát is. Összekeverem. A tejfölbe keverem a harissát, és összekeverem a céklás répával. Beletöltöm a tortillába. Salátával és friss zöldségekkel tálalom. Ennyi. 🙂

(Úgy emlékszem, GoodFood recept- legalábbis az ihlet a GoodFood magazinból jött.)

 

 

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!