Jártál már úgy, hogy sütöttél egy nagy adag céklát, és megmaradt belőle kettő darab? Egy vacsira nem elég. Viszont felturbózhatod, mondjuk így, és egy szépséges előételt varázsolhatsz belőle. Nem mellesleg egy nagy adag elégedett “Hümm”-öt meg “Nyamm”-ot is bezsebelhetsz a családtól. 🙂
Hozzávalók
16 dkg sárgarépa (nyersen)
2 kisebb sült cékla (maradék)
4 tortilla
10 dkg tejföl
½ kávéskanál harissapasta
Elkészítés
A sárgarépát lereszelem, a sült céklát is. Összekeverem. A tejfölbe keverem a harissát, és összekeverem a céklás répával. Beletöltöm a tortillába. Salátával és friss zöldségekkel tálalom. Ennyi. 🙂
(Úgy emlékszem, GoodFood recept- legalábbis az ihlet a GoodFood magazinból jött.)
Legutóbbi hozzászólások